Šéfkuchař Vojtěch Beseda
Raději používá čerstvé suroviny přímo ze zahrady, na základě receptů, které si pamatuje jako ty nejchutnější, které formovaly jeho současné kulinářské chutě. Bezprostředně po škole odešel získávat zkušenosti do Prahy, kde pracoval v restauraci Maze v hotelu Hilton pod vedením jednoho z nejznámějších kuchařů na světě – Gordona Ramseyho. Později získal zkušenosti v rodné Karviné v restauraci Lázní Darkov i v Golf Resortu v nedaleké Ropicí. Absolvoval zahraniční stáž, díky níž měl možnost vařit v 5hvězdičkovém hotelu Meliton Portocaras Grant Resort Hotel a 4hvězdičkovém Yaliscari Palace Hotel.
“Mým cílem je dosáhnout v restauraci maximální efektivity práce se surovinami a při tom minimalizovat potravinový odpad”.
Vaření vyjadřuje naši nejlepší edici občerstvení a lásky. Věříme, že restaurace není jen místo. Chceme přimět lidi, aby přestali jen jíst. Chceme, aby se k nám naši hosté vraceli a toužili zažít něco, co je znovuobjeví. Jídlo je pro nás záminkou k rozhovoru, cestování skrz vzpomínky, sny a touhy. Pro nás je nejdůležitější sezónnost a pečlivě vybrané přísady nejvyšší kvality. Hlavní chutě, které dominují v menu jsou připravovány podle novodobé vize a při použití těch nejnovějších gastronomických postupů pod vařečkou šéfkuchaře Vojtěch Besedy, jenž získal bohaté zkušenosti v Praze od gastronoma Gordona Ramsayho. Servírujeme tradiční českou kuchyni s moderním pojetím „slow food“. Nezřídka kdy překvapujeme naše hosty nejznámějšími pokrmy z různých koutů světa. Obsluha dbá na profesionální a elegantní servírování připravených jídel, tak, aby nevznikly žádné nedostatky. Naši barmani připravují originální drinky, koktejly a výtečnou kávu. Náš someliér je ochoten vždy představit nabídku výběrových vín z naší vinotéky. Svým hostům umíme splnit přání i přípravou pokrmů, která nejsou uvedena v jídelním menu.